Sanitair

Installatie, herstelling of onderhoud van sanitair en centrale verwarming?

Sanitair installateur


Joris zorgt voor jouw huis. Van de riolering, de waterleidingen tot de afvoer. Dat zegt het in een notendop. Sta je voor een renovatieproject of ligt er een nieuwbouwidee klaar? Neem zo snel mogelijk contact op, want met een vroegtijdige professionele uitleg en planning neem ik jouw zorgen weg.

Sanitair herstellingen


Een probleem met je waterleiding, riolering, waterpomp, filter of elke andere sanitaire installatie? Leg je vertrouwen in Nyssens Joris Bv en ik herstel en zorg voor het nodige onderhoud. Maak een afspraak of bel mij persoonlijk voor een dringende interventie in noodsituaties.

Een waterlek. Wat nu?


Denk je dat je met een verborgen lek zit? Schiet meteen in actie! Draai de hoofdkraan en/of regenpomp dicht en bel mij voor een dringende interventie. Wat doe ik? Het lek opsporen en je waterleiding herstellen. Heb je recht op een minnelijke schikking voor de extra waterkosten? Wij stellen een verslag op voor de watermaatschappij.

Regenwater recuperatie


Het regent meer dan genoeg in België. Dus waarom zou je niet profiteren van wat Moeder Natuur je brengt met regenwaterrecuperatie? Een regen- of waterput, aansluiting op je sanitaire netwerk, de juiste filter en pomp en proper en gratis water. Daar zorg ik voor, want regenwater recupereren is goed voor de portemonnee en voor de natuur. Wil je er meer over weten? Neem contact op en ik vertel je er alles over.

Waterverzachter


Een goede sanitaire installatie vraagt om de juiste filters en pompen. Denk maar aan een filter voor het leidingwater om lood, fluoride, glyfosaat, PFAS en microplastics uit je drinkwater te halen. Een kwalitatieve filter elimineert vuile en schadelijke stoffen, wat niet alleen goed is voor je gezondheid, maar ook voor de duurzaamheid van je leidingen, installaties en kranen.


Badkamerrenovatie


Ben je het oude bad of de versleten douchebak helemaal zat? Vraag naar een badkamerrenovatie op maat van Nyssens Joris BV. Wat mag je verwachten? Uitbreken tot het plaatsen van het bad, de (inloop)douche, het toilet, de spoeltafel en de betegeling. Het hele plaatje vlot, kwalitatief en netjes afgewerkt.

Kookwaterkraan


Misschien hoorde je al eens van een Quooker, maar er bestaan heel wat verschillende merken kookwaterkranen. Ik installeer de perfecte kraan op maat met of zonder filter, koeling- en bruiswaterfunctie. Waarom je voor een kookwaterkraan kiest? Gebruiksgemak en besparing op je water en elektriciteitsverbruik. Vraag ernaar!


Installatie, herstelling of onderhoud van sanitair en centrale verwarming?
Nyssens Joris BV zorgt voor jouw huis.


Premies, links en partners voor sanitair