Verwarming en airco

Installatie, herstelling of onderhoud van sanitair en centrale verwarming?

Centrale verwarming installateur


Verwarming staat bovenop de lijst bij nieuwbouw- en renovatiewerken. Met de juiste installatie verhoog je de veiligheid, kies je voor duurzaamheid en hou je de centen in je portemonnee. Welke installatie er best past bij jouw huis hangt af van verschillende factoren. Kies je gas, elektriciteit of hernieuwbare energie? Laat je door Nyssens Joris BV adviseren.

Herstelling verwarmingsketel


Tikt, bromt, fluit, stinkt of lekt de verwarmingsketel? Bij alle vreemde geluiden of geuren maak je best een afspraak om je installatie na te kijken en het nodige onderhoud uit te voeren. Valt de ketel uit of levert hij geen warm water meer? Zeker tegen de winter een vervelend zaak die om een snelle interventie vraagt. Bij problemen: bel naar 0474 98 39 89. Als interventiedienst help ik je bij noodsituaties zo snel mogelijk.

Ruik je gas?


Draai de gasmeterkraan dicht, verlucht ramen en deuren, gebruik geen elektrische toestellen, gsm, lampen of maak geen vuur. Evacueer, ga naar buiten en bel Fluvius op het nummer 0800 65 0 65. Wacht buiten op het interventieteam.

Gasleidingen


Gas, zeker iets dat een zorgvuldige en professionele installatie vraagt. Gelukkig kies je met Nyssens Joris BV voor een erkende en professionele installateur bevoegd voor de plaatsing, controle en onderhoud van je verwarmingsinstallaties en gasleidingen. Ligt er dus nog geen gas in huis of moeten er leidingen vernieuwd of verlegd worden? Met Nyssens Joris BV kies je voor kwaliteit met een gerust hart.

Hernieuwbare energie


Kijk je op lange termijn? Dan is de keuze voor hernieuwbare energie snel gemaakt. Maar zie jij het bos door de bomen nog? Ga je voor een zonneboiler of warmtepompboiler? Met airco, vloerverwarming, geothermie of één van de vele andere systemen? Gelukkig informeer en adviseer ik als erkend installateur en plaats ik het geschikte systeem, aangepast aan je budget en de mogelijkheden van je gebouw of huis.


Hybride warmtepomp


Speel in op de fluctuerende energieprijzen en installeer een hybride verwarmingssysteem. Hoe het werkt? Je combineert je condensatieketel op gas met een warmtepomp. De voordelen? Subsidies, minder renovatiekosten, lager elektriciteitsverbruik dan een gewone warmtepomp en lager gasverbruik dan met enkel je gasketel. In combinatie met zonnepanelen krijg je de energiefactuur een heel pak omlaag.

Installatie, herstelling of onderhoud van sanitair en centrale verwarming?
Nyssens Joris BV zorgt voor jouw huis.


Premies, links en partners voor verwarming